Acht muzikanten met een missie

Met het publiek de ultieme trip door de muzikale erfenis van Neerlands grootste rock ’n roll artiest maken.

Wie zijn we?

Wij zijn de band Huize Ria, acht muzikanten die bijeen kwamen na een oproep van Marcel om een band te beginnen die zich laat inspireren door de muziek van Herman Brood. De bijzondere bandnaam, Huize Ria, verwijst naar Ria’s men’s club waar Herman Brood een regelmatige gast was. Met toen 2 zangeressen die luisteren naar de naam Ria was die bandnaam zo gekozen. Inmiddels staat de band bekend om haar energieke uitstraling en de afwisselend dynamische maar soms ook ingetogen trip door de muzikale erfenis van Herman Brood.

trefhuusterras
trefhuusterras1

Wat we willen?

Iedere zaal of event op z’n kop zetten. We maken van elk optreden een feestje! Wil je zien en horen hoe we dat doen? Kijk gerust rond op onze website, volg ons op de sociale media of nog beter, kom een keer kijken bij een optreden.

Wat we doen?

Natuurlijk spelen we de grote hits. Naast de Rock & Roll nummers schuwt de band ook nummers als “When i get home” en “My way” niet. Maar er is nog zoveel meer: stevige rock, blues, funk, reggae, ballads en ook onze zangeressen laten van zich horen. En dat alles onder het motto: “Gonna have a party, gonna have a blast”.

marcelbandpage
djbandpage
entreehoutmaatbw
bcew1
dionbandpage

Huize Ria boeken

Wil je ons in je kroeg of tijdens je event op de planken?

Even voorstellen

Acht ervaren muzikanten met een passie voor Herman Brood

Marcel
riakw
Bandleden
dirkjan
dion
edwin
robert
richard

Je kunt ons uiteraard ook volgen op de sociale media: