Datum: 14-5-2021
Showtime: 19:30 en 21:30 uur
Locatie: Hazemeierstraat 350 Hengelo

Op vrijdag 14 mei vind je onze Herman Brood Tribute in twee sessies van 5 kwartier op het podium in de Cactus in Hengelo. Sessie 1 start om 19.30 uur, sessie 2 om 21.30 uur. Zo’n kleine 2 jaar geleden deden we in de Cactus een try-out, en dat smaakte toen al naar meer! Nu staan we in de nieuwe locatie van de Cactus en gaan daar een heerlijk avondje Brood serveren! Vanwege de Corona maatregelen doen we dat dus in een theater setting. Nadere info zullen we zo spoedig mogelijk bekend maken via sociale media. Eerdere data: 23 december, 15 oktober.

Info vanuit de Cactus
**Voorlopig kan De Cactus als Theater de geplande optredens door laten gaan, dwz de bar moet gesloten blijven!**
Verder volgen we het corona Protocol van Vereniging van Nederlandse Poppodia en Festivals.
**Belangrijk punt: Verplichte mondkapjes voor gasten en medewerkers bij interne verplaatsingen.
Uitsluitend zitplaatsen, Speeltijd: 75 minuten per show. – geen pauze.**

Tickets: € 6,-It’s gonna be a Hot shot!